Levering

Informatie over levering. Kijk voor bestellingen of vragen onder de kop "Contact"

Tevredenheid voor alles

We vinden het belangrijk dat al onze klanten voor 100% tevreden zijn met hun aankoop, daarom leveren wij al onze producten met 6 maanden niet-goed-geld-terug-garantie. Als je niet helemaal tevreden bent kun je de meubelen naar ons terugbrengen en krijg je gewoon je geld terug.

Jouw bestelling wordt door gemaakt precies zoals je wilt. Daarom kunnen wij je bestelde product meestal niet uit voorraad leveren; afhankelijk van de grootte van de bestelling hanteren wij een levertijd van minimaal 1 tot maximaal 6 weken. Als je een product bestelt, spreken we met je af wanneer we de bestelling gereed is.

In de lijst met producten kun je de meestverkochte artikelen terugvinden met daarbijbehorende prijzen. Al de afgebeelde meubelen kunnen precies in de maat gemaakt worden die je zelf het beste uitkomt. Als je wilt weten wat de prijs is van het artikel in de door jou gewenste maten, kun je via mail of telefonisch contact opnemen, ook kun je het contactformulier gebruiken. Wij zullen je zo snel mogelijk een reactie met een nauwkeurige prijsopgaaf opsturen.

Ophalen of bezorgen?

De prijzen zoals ze op de website staan vermeld, zijn exclusief bezorgkosten. Dat betekent dat je zelf de meubelen bij ons op kunt komen halen in Papendrecht. Mocht dit niet lukken, of heb je het te druk, is er ook een mogelijkheid voor bezorging. Voor meer informatie neem contact met ons op.

Stoere. robuuste meubelen