Over ons

Wie of wat is of zijn "El Grande" eigenlijk?

El Grande

El Grande meubelen wordt gerund door twee creatieve broers uit Papendrecht.

Wat begon met het maken van één tuintafel voor eigen gebruik in het voorjaar van 2008, is inmiddels uitgegroeid tot een gezellige bedrijvigheid in de productie van tafels, kasten, banken, enzovoorts. Je kunt het zo gek niet bedenken, als het van hout gemaakt kan worden, maken wij het.

Na meer dan 8 jaar hebben we een ruim assortiment opgebouwd met allerlei producten, maar we richten ons met name op exclusieve tafels, banken en kasten voor binnenshuis. Al onze producten worden met de grootst mogelijke zorg gemaakt. We gebruiken hiervoor steigerdelen die direct vanaf de bouwplaats komen, maar ook bijvoorbeeld oude eikenhout of planken die gemaakt zijn van oude meerpalen. Hierdoor hebben onze meubelen een doorleefde, robuuste uitstraling. De meubelen worden netjes opgeschuurd geleverd en indien je wilt, behandeld met lak of beits.

Omdat al onze producten naar wens op maat gemaakt worden, kunnen we niet uit voorraad leveren en hebben we gewoonlijk een levertijd van ongeveer 2-6 weken. Hier staat tegenover dat vrijwel alles mogelijk is: heb je een hoek in een kamer over; wij maken een kast die precies past. Heb je een lege plek in de tuin waar je eigenlijk net niets mee kan; wij maken een leuke tafel of zuil zodat het er extra gezellig uitziet.

Stoere. robuuste meubelen